Over Mas La Tuilerie

Over Mas La Tuilerie

Mas La Tuilerie is een comfortabel en sfeervol ingericht vakantiehuis aan de rand van de Cevennen. Het huis is gelegen op een zuidelijke helling en biedt een mooi uitzicht op de omliggende heuvels. In deze authentieke Cevenolse Mas werd vroeger vee gehouden, zijderupsen gekweekt en dakpannen (tuiles) gebakken. Details in het huis herinneren nog aan deze tijd.

In de Mas kunnen 8 personen verblijven en daarnaast kan er een kinderbedje worden bijgeplaatst. Er zijn 4 ruime slaapkamers en de Mas beschikt over 3 badkamers.

De begane grond biedt ruimte aan een woonkamer, badkamer, keuken, bijkeuken en een eetkamer. Op de eerste etage, die via twee trappen in het huis te bereiken is, bevinden zich een slaapkamer met een 2-persoons bed en een badkamer ensuite, een slaapkamer met stapelbed en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Op de tweede etage bevinden zich een zeer ruime slaapkamer met een 2-persoons bed en een aparte badkamer.

Alle drie de badkamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet.

In de ruime, groene tuin met vijgen-, olijven- en bananenbomen bevinden zich een trampoline, een zwembad en een basketbalring. Er kan worden getafeld in de schaduw van de grote lindeboom en er zijn comfortabele ligbedden en een louncheset aanwezig om volop te ontspannen.